Bedriftsinternt kurs i MAKS

Vil du ha et kurs i kvalitetssystemet MAKS spesielt for ditt kontor (eller flere mindre kontor sammen)? Vi kommer til dere og viser trinn for trinn hvordan systemet virker.

Les mer og bestill kurs for din bedrift her.

En fra Arkitektbedriftene kommer til ditt kontor, for et kurs på 4-6 timer. Det er lagt opp til noe teori, men det vil i hovedsak være praktisk bruk av MAKS ved hjelp av oppgaver som man gjør hver for seg (på egen maskin) og som blir gjennomgått av kursholder.

Fordelen med bedriftsinternt kurs er at det er enklere å diskutere relevante problemstillinger. Etter kurset vil dere være i stand til å etablere og/eller videreføre gode rutiner for kontoret og for prosjektene. Målet med kurset er å kunne etablere og vedlikeholde et forskriftsmessig, digitalt kvalitetssystem for ditt kontor, samt kvalitetssikre prosjekteringen iht TEK, SAK og andre krav ved å bruke kvalitetsplanen.

Pris kr 3500 per person (eks mva) reisekostnader dersom det er utenfor Oslo eller Akershus. For ikke-medlemmer, koster det kr 5000 per person (eks mva). Dersom det er mange deltakere, blir vi enige om en pris.

Dersom du heller vil ha en halvtimes samtale om MAKS på Skype, ta kontakt med Helene her.

Relaterte saker


Mest leste saker