Legehjelp inn i behandlingsforsikringen

Tryg Legehjelp tilbyr nå online rådgivning for resept og henvisninger uten ventetid eller egenandel. Tjenesten blir en del av behandlingsforsikringen for bedriftskunder, og kan spare mange ansatte for legebesøk.

Se produktarkene om den nye tjenesten her.

Tryg Legehjelp sparer tid og penger for både bedriften og den ansatte. Tjenesten inkludert i behandlingsforsikringen for alle bedriftskunder.

Legebesøk må ofte gjennomføres i arbeidstiden. En tur til legen tar i gjennomsnitt omkring 3 timer, samtidig som over 50 prosent av sakene kan løses uten en fysisk undersøkelse hos legen. I svært mange tilfeller kan behandlingen starte eller behovet for henvisning eller resept være løst så snart telefonsamtalen med legen er ferdig.

Med Tryg Legehjelp kan den ansatte få løst en stor del av legebehovet gjennom en telefonsamtale, og trenger derfor ikke å være borte fra jobb på grunn av et fysisk legebesøk for seg selv eller med syke barn. Den ansatte slipper dessuten å betale fastlegen egenandel, som kan beløpe seg til flere hundre kroner per konsultasjon.

Hos Tryg Legehjelp møter du allmennleger og sykepleiere som har lang erfaring med online rådgivning og behandling i Norge. Trenger du resept, eller henvisning til spesialist? Tryg hjelper deg med det

Les mer om og bestill behandlingsforsikring på temasiden vår her.

Relaterte saker

1027619136

Forsikringer 2020

Publisert: 23. oktober 2019
615804128

Arkitekter gjør vel aldri feil?

Publisert: 12. juni 2019
storebrand logo

Individuell pensjonssparing (IPS) i Storebrand

Publisert: 1. november 2017

Mest leste saker