Medlemsservice til tjeneste

Den første kontakt med Arkitektbedriftene går ofte gjennom vår administrasjonsansvarlige, Ingela Nylén. Hun hjelper deg med dine spørsmål og praktiske oppgaver knyttet til medlemskapet. Er spørsmålet utenfor hennes fagområder, finner hun en annen som kan hjelpe deg. Som medlem er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er din bransjeorganisasjon og arbeider for dine interesser.

Arkitektbedriftene arbeider målrettet med å forbedre vår medlemsservice. Vi forbedrer blant annet våre digitale løsninger som gir medlemmene tilgang til alle sine avtaler hos oss i vår selvbetjente portal. Her meldes for eksempel alle endringer i personalsituasjonen fortløpende gjennom året. Slik sikrer vi bedriftenes kontroll med sine ansattes personforsikringer, bedriftens ansvarsforsikring, tilgang til MAKS, AY og bedriftshåndboken pluss årsmøtepapirer og mye mer.

I vår medlemsadministrasjon sitter Ingela Nylén klar til å hjelpe deg med dine spørsmål. Det letteste er å sende en mail til post(at)arkitektbedriftene.no, men du kan også ringe på telefon 22 93 15 00. Her kan du få svar på spørsmål om ditt medlemskap, forsikringer, MAKS-abonnement, osv.

De fleste endringer kan du gjøre på de selvbetjente medlemssidene – via portalen. For eksempel endre hvem du har ansatt, oppdatere lønnsopplysninger, se alle dine avtaler med oss, hente attester, legge inn bilder til å promotere ditt kontor, se årsmøtedokumenter, med mer.

Dersom endringene du registrerer påvirker forsikringene dine eller abonnement for eksempel, så hører dere fra oss via mail så snart du har lagret og Ingela har effektuert. Portalen utvikles stadig til å bli mer selvbetjent og mer brukervennlig. Nå kan du for eksempel melde skade direkte i portalen.

Medlemskap for deg i hverdagen
Som medlem har du eksklusiv adgang til deler av vår hjemmeside. Bak innloggingen har vi lagt mer omfattende lønnsstatistikk, bedriftshåndboken med guider til kontordrift og jus, og mye annet.

Er du i tvil om hvordan du får adgang eller gir dine medarbeidere adgang, kan du kontakte Ingela.

Takk for at du er med!
Via ditt medlemskap i Arkitektbedriftene i Norge gir du oss mulighet til å bli hørt av politikere, samarbeidspartnere og andre aktører innen byggenæringen i Norge. Ditt medlemskap består av mer enn forsikring, MAKS og juridisk rådgivning. Bruk oss, og bruk www.arkitektbedriftene.no.

Relaterte saker

849636584

Veileder om innsyn i arkitektleveranser

Publisert: 21. august 2019
912969272

Teknisk support i sommer

Publisert: 27. juni 2019
Fagseminar 2019

Spennende kunnskap på fagseminar

Publisert: 24. mai 2019
Prisbok

Rabattavtale på Norsk prisbok for våre medlemmer

Publisert: 28. februar 2019

Mest leste saker