TIND ARKITEKTUR AS

www.tindark.no
post@tindark.no
92448611
Besøk: Havnepromenaden 2, Art Lofoten, 8300 Svolvær
Post: Våganveien 33, 8310 Kabelvåg
Medlemsnr.: 122320 Aspirantmedlem
Org.nr.: 913818660
Antall arkitekter: 4
Antall ansatte: 4
Daglig leder: Synne H Brustad
MAKS-abonnent: Ja
Sentral godkjenning: Ja
Les godkjenningsbevis
Sist oppdatert: 4/24/2023

Erfaringsområder

  • Arealplanlegging
  • Arkitektur

Referanser

TIND er et arkitektkontor med base sentralt i Lofoten. Med kontor på kaikanten i Svolvær ønsker TIND å bidra til å videreutvikle og å forme fremtidens kystkultur. I storslått natur, mellom åpent hav og skarpe fjell inspireres og preges alltid TIND sine arbeider.


TIND ønsker gjennom sitt virke å bidra til og å styrke utviklingen av kystkulturen. Med kunnskap og interesse for arkitektur, byggeskikk, historie, miljø, klima og stedlig identitet ønsker TIND å bidra til å heve den kollektive kompetansen, i lokal og regional sammenheng. TIND vil bidra til gode prosesser og leverer ambisiøse prosjekter av høy kvalitet – uansett størrelse.


TIND arbeider med arkitektur i form av mulighetsstudier, planlegging, rehabilitering, ombygging, stedsutvikling, utstillingsdesign, kunstprosjekter, design-, prosjekt- og konseptutvikling og/ eller andre typer formgivingsoppgaver.


Hvordan TIND jobber
TIND er opptatt av at hver oppgave og prosess tilpasses og utvikles i nær dialog med oppdragsgiver. God arkitektur skapes gjennom gode prosesser der medvirkning og lokal kunnskap er viktige brikker på veien mot gode løsninger. Det er alltid viktig å forstå den geografiske, sosiale og kulturelle konteksten vi arbeider med og i. Med et ydmykt og nysgjerrig blikk kartlegger vi hver oppgaves utgangspunkt, og anvender det til å skape nye svar på oppgavene som stilles. En åpen og leken prosess – et ærlig resultat.

TIND samarbeider med andre arkitektkontorer. Dette gir oss muligheten til å være tilpasningsdyktige med tanke på kapasitet, erfaring og kompetanse.
TIND har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 hos Direktoratet for Byggkvalitet.

Se andre arkitektkontorer

Fylke:


BOARCH arkitekter as (7 bilder)
UNO design & arkitektur as (4 bilder)
Gnist Arkitekter AS (6 bilder)