Arkitektbedriftene på Arendalsuka 14. august

Arkitektbedriftene arrangerer åpent samtalemøte om fremtidens arkitektmarked, fremtidens arkitektkontor og hvordan vi skal dokumentere at arkitektur skaper verdi. Vi deltar i debatt om urbanisering, og det blir samtaler om det lokale arkitektmarkedet på Sørlandet. Meld deg på!

I år er Arkitektbedriftene for første gang tilstede under Arendalsuka, som er en slags politikk-festival midt i august. Vi er med av fire grunner:

1. Vi vil i år være tilstede og lære mer om hvordan alt fungerer under Arendalsuka.

2. Vi vil være medarrangør på DogAs arrangement kl 1030-1430 på tirsdagen. Tittel på deres arrangement er "Norske byggeklosser". Vårt prosjekt "Arkitektur skaper verdi" vil bli presentert av vår prosjektleder Line Ramstad.

3. Vi vil være medarrangør på Moments debattserie kl 13-19 på samme sted som vårt åpne medlemsmøte på mandagen. De vil ha tre debatter: En om bilfritt og bompenger, en om hvordan vi vil bo i 2040 og en mobilitetsdebatt.

Les mer og meld din interesse for debatten på facebook (2 stk lenker på bildene under):

debatt bilfritt bompengerdebatt urbanisering

4. Vi vil ha et åpent medlemsmøte mandag 14. august kl 11. Asplan Viak lokalt vil være involvert i arrangementet.

Neste år håper vi å kunne ha et større eget arrangement om prosjektet vårt "Arkitektur skaper verdi". Da vil vi antagelig ha det hos Asplan Viak.

Nå i år ønsker vi alle våre medlemmer spesielt velkommen til det åpne medlemsmøtet om det lokale arkitektmarkedet og Arkitektbedriftenes nye strategi (se mer om den her).

Som alle andre arrangementer denne uken, så er også medlemsmøtet et åpent arrangement. Men meld deg gjerne på medlemsmøtet mandag 14. august kl 11.

Praktisk informasjon

Sted: Langbryggen, Annen etage, Arendalsuka
Dato: 14. august 2017
Tid: kl.11:00 - kl.13:00

Pris: Gratis