Arkitekter, branding og markedsføring, frokost 29. nov

Arkitekter som vil ut i det internasjonale markedet må vise frem hva det er de bringer til torgs. Men få norske arkitekter driver aktiv markedsføring. Og hvordan selger man egentlig arkitektur? DOGA og Innovasjon Norge inviterer til frokostmøte onsdag 29. november. Velkommen!

Se mer og meld deg på her.

 

Program

08.00: Dørene åpner, kaffe, te og enkel frokost

08.30: Velkommen v/DOGA og Innovasjon Norge. Kort informasjon om Arkitektur ut i verden-programmet

08.35: Fra Vardø ut i verden. Tormod Amundsen, arkitekt og gründer i arkitektkontoret Biotope, forteller om hvordan de bruker digitale og sosiale medier for å nå sitt nisjemarked: fuglekikkere og naturinteresserte fra Falklandsøyene til Kina.

08.55: Et bilde av Norge. Kristin Stokke Ramstad, daglig leder i Reiulf Ramstad Arkitekter, viser hvordan aktivt arbeid mot internasjonale medier har åpnet mange muligheter for kontoret.

09.15: Branding? Et gløtt inn i verktøykassa! Kjell Reenskaug, partner i designfirmaet Bleed, har lang erfaring med merkevarebygging og tjenestedesign og har hjulpet flere arkitekter med å forklare hva de driver med. Hvordan kan arkitekter selge seg smartere?

09.35: Diskusjon: Arkitekter og markedsføring. De fleste arkitekter holder seg til kjente og ofte faginterne arenaer for å vise frem hva de holder på med: utstillinger, kveldsmøter og fagdager med og for andre arkitekter. Hva er mulighetene i en mer aktiv dialog med publikum, oppdragsgivere og andre involverte?

I panelet:

Håkon Matre Aasarød, arkitekt og gründer i Vardehaugen. Håkon var halvparten av Fantastic Norway, og har lang erfaring med å fortelle om arkitektur på mange ulike måter, fra vafler og omreisende dialog til riksdekkende TV-serie!

Gunnar Bøyum, adm. dir., Aspelin Ramm. Gunnar savner arkitektene, og lurer på hvorfor ikke flere av dem banker på døra hans med gode ideer. Hva er egentlig så farlig med å tilby egen ekspertise til mulige kunder?

Moderator: Ingerid Helsing Almaas.

Frokosten er en del av Arkitektur ut i verden

Arrangementet er en del av bransjeprogrammet for Arkitektur ut i verden. Arkitektur ut i verden (AUV) er et samarbeid mellom DOGA og Innovasjon Norge, som skal bidra til økt eksport av og konkurransekraft for norsk arkitektur. Programmet skal gi et utvalg kvalifiserte bedrifter, valgt ut etter åpen søknad, kapital og kompetanse til å gjennomføre oppdrag internasjonalt, og i tillegg tilby en arena for fellestiltak for bransjen.

De utvalgte bedriftene i Arkitektur ut i verden er:

  • A-lab
  • Biotope
  • Haugen/Zohar Arkitekter
  • Helen & Hard
  • Lund Hagem Arkitekter
  • Reiulf Ramstad Arkitekter
  • Rodeo Arkitekter

Praktisk informasjon

Sted: DogA, Hausmanns gate 16, OSLO
Dato: 29. november 2017
Tid: kl.08:30 - kl.10:00

Andre arrangementer