Arkitekturdagen på NTNU nærmere seg med stormskritt

Møt arkitekturstudentene på NTNU.

Arkitektstudenter har i dag liten innsikt i hva arbeidslivet har å by på av karrieremuligheter. I tillegg er kunnskapen liten om hvilke type arbeidsoppgaver man møter på underveis.

Det er et hav av uante muligheter innen ulike fagretninger, ansvarsområder, private, kommunale og statlige sektor. Dette ønsker nå "Broderskabet", linjeforeningen for arkitektstudenter ved NTNU, å gjøre noe med. 

Den 9.november inviteres derfor bedrifter fra ulike deler av bransjen til å stå på stand på Gløshaugen!

- Vårt håp er å skape en årlig møteplass ikke bare for studenter på leting etter inspirasjon til fremtidige karrierevalg, men også for nyutdannede og etablerte arkitekter, for viktige diskusjoner rundt arkitektur som fagdisiplin, sier Sjurd Vefring Stordal Bedriftsansvarlig for Arkitekturdagen NTNU

Første arkitekturdag

Arkitekturdagen NTNU avholdes for første gang 9.november denne høsten. Programmet for dagen er snart spikret og vil inneholde bedriftspresentasjoner, debatt med Kai Reaver, fagsjef i Norske arkitekters landsforbund, som debattleder om bærekraftig omstilling innenfor arkitekturfeltet, samt standområde. 

"Broderskapet" har vært i kontakt med flere kontorer og bedrifter fra ulike sektorer.

Plass til flere

Dersom man ikke har hørt fra "Broderskapet", men ser verdien av å kunne være med og presentere seg for fremtidens arkitekter og delta, kan "Broderskapet" kontaktes på bedrift@arkitekturdagen.no. 

Dette er muligheten til å møte noen av de klokeste hodene NTNU og Trondheim har å by på ansikt til ansikt.

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broderskabets komite for Arkitekturdagen NTNU (gruppebilde),  fotograf Emil Magnus

Praktisk informasjon

Sted: Gløshaugen, NTNU
Dato: 9. november 2023
Tid: kl.09:00 - kl.16:00

Andre arrangementer