Årsmøte og næringskonferanse Arkitektbedriftene

Arkitektbedriftene avholder årsmøte torsdag 5. juni i Trondheim. Det blir lokal næringskonferanse, befaringer og middag. Hold av datoen! Og meld deg gjerne på allerede til post(at)arkitektbedriftene.no.

 

Alle påmeldt etter 15. mai må dessverre settes opp på venteliste. Meld deg på hvis du ønsker å bli med! Vi er nå (16. mai) i dialog med hotellet om å få større lokale.

 

Arkitektbedriftenes konferanse og årsmøte i Trondheim 5. juni 2014

"Ned med barrierene"

 

10.30 Innledning av møteleder Egil Skavang

 

11.00 Norsk forfatter, rådgiver, tekstforfatter og fotballentusiast: Ingebrigt Steen Jensen: Hva kjennetegner de beste? - om de sentrale kjennetegnene verdens fremste virksomheter har felles og hvordan de er relevante for oss.

- Har arkitektbransjen noe å lære om kommunikasjon?

 

11.45 Lokal utvikler og boligprodusent Ivar Koteng: Hva bidrar arkitekten med – og er jeg villig til å betale for det?

 

12.20 Byplansjef i Trondheim, Hilde Bøkestad: Hva trenger vi at arkitektene kan? Hvor viktig er arkitektens kunnskap for byutvikling i Trondheim – i dag og i morgen.

 

13.00 Lunsj

 

14.00 Dekan på fakultet for arkitektur og billedkunst - Fredrik Shetelig: Prosjekt Norge – en revolusjon for prosessene i byggenæringen! Hvordan bør arkitektene delta? 

 

14.40 Tre roller: tidligere krevende entreprenør, nå krevende byggherre og leder av Bygg21, Petter Eiken:  Er produktivitet og byggbarhet et reelt mål for arkitekten? Forstår arkitekten byggherrens utfordringer? Har vi felles verdibilde og forståelse av prosjektets rammebetingelser?

 

15.20 Journalist / skribent i DN Daniel Butenschøn – Archispeak: Les artikkel om måten arkitekter kommuniserer om arkitektur på - Les artikkelen her . Er arkitektene tjent slike formuleringer «En diskurs om tektonisk utilisering av glasering og negativt rom?» 

 

16.00 Presentasjon av AiNs strategiarbeid ved Egil Skavang og Anette Søby Bakker

Spørsmål og kommentarer til strategien

 

16.45 Avslutning & oppsummering av konferanse ved Egil Skavang og Fredrik Shetelig

 

17.00 Registrering før årsmøte

17.15 Årsmøte

 

19.30 Apéritif og middag

Praktisk informasjon

Sted: Clarion Hotel & Congress, Trondheim
Dato: 5. juni 2014
Tid: kl.08:30 - kl.21:00