Frokostmøte med Økokrim om arbeidsmarkedskriminalitet i bygge- og anleggsbransjen

Arbeidsmarkedskriminalitet - i form av ulovlig arbeidskraft, sosial dumping, fiktive underleverandører m.m. – er i dag dessverre en økende trussel mot hele bygge- og anleggsbransjen. Gjennom flere seminarer i 2015/2016 vil Advokatfirmaet Grette belyse problemstillingene og forebyggende tiltak, knyttet til arbeidsmarkedskriminalitet.

Arbeidsmarkedskriminalitet - i form av ulovlig arbeidskraft, sosial dumping, fiktive underleverandører m.m. – er i dag dessverre en økende trussel mot hele bygge- og anleggsbransjen. Dette angår alle ledd i kontraktskjeden, både de utførende og prosjekterende, herunder rådgivere.

Gjennom flere seminarer i 2015/2016 vil Advokatfirmaet Grette belyse problemstillingene og forebyggende tiltak, knyttet til arbeidsmarkedskriminalitet. I første omgang inviterer Grette til frokostseminar med Økokrim torsdag 24. september fra kl. 08.00 – 10.00.

Her er temaene ulike typer av overtredelser og hvordan alle ledd i kontraktskjeden kan bidra til å forebygge – og dermed unngå å bli involvert i – arbeidsmarkedskriminalitet.

Påmeldingsfristen er 22. september, men det er begrenset med plasser og interesserte oppfordres til å være rask med påmelding. Frokostservering fra kl 07:30.
Vel møtt!

 

Les mer og meld deg på her

Praktisk informasjon

Sted: Advokatfirmaet Grette, Filipstad Brygge 2, Oslo
Dato: 24. september 2015
Tid: kl.06:00 - kl.08:00