Frokostmøte om innovasjon 13. oktober

Snøhetta, Asplan Viak og Arkitektbedriftene arrangerer frokostmøte i anledning Oslo Innovation Week 13. oktober i Kvadraturen. Møtet innledes med ny konjunkturrapport for bransjen et halvt år frem. Deretter et mer provoserende innlegg av en innovasjonsekspert som ser kritisk på arkitektkontorenes forretningsmodell. Og så fire kontor som viser hvordan de jobber med innovasjon: To etablerte større kontorers nye forskning for å løse samfunnsproblemer, og to yngre og utfordrende arkitektkontors perspektiver. Meld deg på allerede!

Arkitektbedriftene er stolte medarrangører i Oslo Innovation Week for andre gang i år. Se filmene fra møtet ifjor her. I år følger vi opp med et mer innovasjonsrettet program:

 

Kl 07.45: Frokost

Kl 08.00: Velkommen
Ved ordstyrer og kommunikasjonsrådgiver i Arkitektbedriftene Berit Solli.

 

Kl 08.05: Høstens konjunkturrapport
Presentasjon av høstens konjunkturrapport for arkitektbransjen ved administrerende direktør i Arkitektbedriftene Egil Skavang

 

Kl 08.20: Arkitektbransjens innovasjonsevne sett utenfra
"Arkitektbransjens forretningsmodell i en disruptiv delingsøkonomi", ved innovasjonsekspert og journalist Ole Harald Nafstad. Spørsmål fra salen.

 

Kl 08.40: Forskning ved store arkitektkontor
"Vann som ressurs, Veneto og Oslo", av PhD arkitekt-urbanist Giambattista Zaccariotto, Asplan Viak om prosjekt støttet av Forskningsrådet.
Snøhettas seniorarkitekt Kristian Edwards innleder om deres prosjekt om naturlig ventilasjon (støttet av Forskningsrådet). Snøhetta vant i fjor Oslo Innovation Award.
Hvert innlegg ca 15 minutter, deretter mulighet for spørsmål fra salen.

 

Kl 09.20: Unge fremadstormende arkitekter innoverer
Superunion om selvinitierte prosjekter, ved partner Vilhelm Christensen.
"The Secret SPACEGROUP masterplan", ved daglig leder Floire Nathanael Daub. Se Arkitektbedriftenes intervju med Daub her.
Hvert innlegg ca 15 minutter, deretter mulighet for spørsmål fra salen.

 
Kl 10.00: Avslutning

 

Se mer om Oslo Innovation Week her.

PS for deg som er interessert i kommunikasjon: Vi arrangerer kurs for arkitekter om kommunikasjon med kunder og team i samarbeid med Nye og Kloke Hoder 19. november: Se mer og Meld deg på her.

 

Streaming

Møtet vil streames live, gratis og åpent til alle som vil følge med, over hele landet.

Klikk her for å komme til streaming  eller gå til www.bygg.no 

 

Vil du være til stede? Meld deg på her:

Praktisk informasjon

Sted: Kongens gate 1, Oslo (Asplan Viak)
Dato: 13. oktober 2015
Tid: kl.05:45 - kl.08:00

Pris: 0 kr