Frokostmøte om markedssituasjonen i arkitektbransjen 4. februar

Vi presenterer vår ferske konjunkturrapport. Vi får tips av Statsbygg og BNL. Arkitektkontorene ØKAW, Metropolis og Link Landskap forteller om sine suksesser i 2015 og tanker om markedet 2016. Meld deg på for gratis deltagelse i Asplan Viaks gamle stall! Møtet blir filmet og streamet for hele landet.

PROGRAM (pr 27. januar):

0745: Frokost

0800: Del 1: Konjunkturrapporten for arkitektbransjen av januar 2015 (gjennomført av TNS Gallup) og kort om den nye lønnsstatistikken, ved kommunikasjonsansvarlig Berit Solli i Arkitektbedriftene.

Del 2: Kundenes etterspørsel:

"Statsbyggs etterspørsel etter arkitekter i 2015 og 2016", ved strategi- og utviklingsdirektør Bjørne Grimsrud i Statsbygg.

"Byggenæringens nye konjunkturrapport og hva vi ønsker oss fra arkitekter", ved næringspolitisk rådgiver Jomar Talsnes Heggdal i Byggenæringens landsforening, som organiserer byggherrer i Norsk Eiendom og Boligprodusentenes forening

Del 3: Arkitektkontor forteller om sin markedssituasjon i 2015, og hva de tenker om 2016:

Margrete Maisey, daglig leder ØKAW arkitekter
Kari Ihle
, partner Metropolis arkitektur og design
Anne Pia Møllenhus, teamleder Link Landskap

Se våre to tidligere konjunkturrapporter her.

 

Frokostmøtet vil bli filmet og streamet så alle over hele landet kan følge med live. Det er ikke nødvendig med påmelding til streaming. Følg bare denne linken torsdag morgen.

Praktisk informasjon

Sted: Kongens gate 1, Asplan Viaks stall
Dato: 4. februar 2016
Tid: kl.06:45 - kl.09:00