Kveldskurs for nybegynnere 8/8

Nyttige kilder på internett, smart bruk av programvare, kom i gang med nettsider og bli synlig på nett. Velkommen til siste av åtte uformelle kurskvelder annenhver uke utover våren, særlig rettet mot nye arkitekter. Du kan melde deg på en og en kveld uavhengig av hverandre. Gratis.

Nyttige kilder på nettet?

Noen utenlandske og norske nettsider for arkitekter: Hva finner vi hos arkitektorganisasjoner som UiA og ACE, og danske, tyske, amerikanske, canadiske og andre hjemmesider. Noen norske; miljø- og klimanettverk. 

Valg av software: Om å finne og tilpass enkle, rimelige verktøy som kan brukes i en startfase som alternativer til større og dyrere programmer. Om å utvikle egne BIM-verktøy og bibliotek over bygningskomponenter.  

Pause 

Helene Svelle, IT-ansvarlig i Arkitektbedriftene: Hvordan profilere seg på nettet, sosiale medier og etablere egne nettsider. Hvordan reservere domene, lagre, dele og kommunisere med de du samarbeider med? Søk på nett. 
 

Les mer om helheten på kursrekken her.

Vi gjør oppmerksom på at det faktureres 350 kr hvis du ikke dukker opp og ikke har gitt beskjed til post(at)arkitektbedriftene.no.

Praktisk informasjon

Sted: Essendrops gate 3
Dato: 19. mai 2015
Tid: kl.16:30 - kl.19:00