Lederfrokost Byggedagene 14. mars

Arkitektbedriftene inviterer for andre gang til frokost med ledere av våre medlemskontor på Oslo Plaza. I 2017 ble medlemsmøtet raskt fylt opp, og debatten gikk om markedssituasjonen i Osloområdet. Grunnet suksessen ifjor har vi nå fått større lokale, og ønsker særlig lederne på kontor i Oslo og Akershus velkommen. Meld deg på!

Vi oppfordrer arkitekter til å delta på Byggedagene, da mange toneangivende personer fra byggenæringen (altså arkitekters kunder og samarbeidspartnere) er tilstede. Arkitektbedriftene har derfor inngått et samarbeid med Byggedagene der foreningen betaler for medlemmenes deltagelse frem til og med lunsj første dag.

På vår lederfrokost for medlemskontor i Oslo og Akershus vil frokost bli satt frem i Munch-salen (første etasje, innover til venstre) fra halv åtte. Vi vil ha medlemsmøte med vekt på markedet i Oslo og Akershus frem til klokken fem på ni, slik at alle rekker inn i hovedsalen til start på Byggedagene klokken ni. Byggedagene innledes av leder i BNL Jon Sandnes.

Sivilarkitekt Siri Bakken (professor ved NTNU, styreleder i Arkitektbedriftene og medgründer av OsloWorks) vil delta i programmet. Eli Synnevåg fra Snøhetta kommer, også.

Se her om Byggedagene 2018.

Praktisk informasjon

Sted: Oslo Plaza
Dato: 14. mars 2018
Tid: kl.07:30 - kl.09:00

Andre arrangementer