Ny kommunikasjonssjef i Arkitektbedriftene

Bo Gleditsch (46) fra Oslo er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Arkitektbedriftene. Han kommer fra stillingen som assisterende generalsekretær i Norges Astma- og Allergiforbund, der han har arbeidet siden 2009.

Tidligere har han jobbet for eksempelvis NAF og Accenture/Sparebank1, og var deleier i selskapet som i 2005 sto bak restaureringen av fyrhuset i Kubaparken på Grünerløkka.

Gleditsch har studert journalistikk og media ved JMU i Liverpool og IGM/Høgskolen i Gjøvik. Han er godt vant med nasjonal kommunikasjon og konseptformidling gjennom tidligere ansvar for organisasjoners totalkommunikasjon, produktmerkeordningene Anbefalt av NAAF og Astma Allergy Nordic, samt den nasjonale pollenvarslingstjenesten.

Arkitektbedriftenes strategi for de neste årene innebærer tre satsningsområder: Arkitektur skaper verdi, Fremtidens arkitektbedrift og Fremtidens arkitektmarked. Gleditsch skal hjelpe til med å formidle substansen i disse områdene til medlemmer, beslutningstakere i stat og kommune, samt media og samfunnet forøvrig.

 - I det spennende arbeidet med å realisere vår strategi, er vi svært fornøyd med å ha fått en erfaren kommunikasjonsperson med et så bredt register som Bo med oss fremover, sier administrerende direktør Egil Skavang.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter, og være en del av arbeidet med å øke forståelsen for, og formidle verdien i, arkitektgjerningen og våre medlemsbedrifters viktige og mangefasetterte samfunnsoppdrag, sier Gleditsch.

Gleditsch begynte i Arkitektbedriftene 25. februar 2019.

Relaterte saker


Mest leste saker