MAKS oppdatering - Digital sjekkliste tegningskontroll

De nye digitale sjekklistene for tegningskontroll har vært tilgjengelige i nesten et halvt år, og vi ønsker å takke alle brukere for deres verdifulle tilbakemeldinger og nyttige forslag til forbedringer. Nå er tiden inne for å ta det neste steget. Vi introduserer en rekke nye funksjoner som vil forbedre din opplevelse med MAKS. Disse forbedringene er ikke bare enkeltstående, de legger også grunnlaget for vår kommende lansering av et tilsvarende oppgavesystem for myndighetskrav og prosjekteringsgrunnlag. Dette blir vårt hovedfokus i tiden som kommer. 

De viktigste nye funksjonene er:

  • Utføre flere handlinger med et klikk:
    Du kan nå endre status og tildele ansvar av flere sjekklistepunkter samtidig.
  • Filtrering av sjekklister: 
    Vi har lagt til muligheten til å filtrere listen avhengig av status, ansvarlig eller en kombinasjon. F.eks. kan du velge å vise alle åpne sjekkpunkter som du har ansvar på.

Du finner også en beskrivelse av de nye funksjoner og bruk av sjekklisten under Hjelp i løsningen.

Vi vil komme med flere kontinuerlige forbedringer i løpet av høsten og setter alltid stor pris på dine tilbakemeldinger. 

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, er vår supportavdeling tilgjengelig via e-post på maks@arkitektbedriftene.no, eller du kan svare direkte på denne e-posten.

Relaterte saker


Mest leste saker