Teknologidrevet byggenæring 17. januar

Arkitektbedriftene, Azets og Moment inviterer til en halv dag med inspirerende og faglige foredrag om fremtidsteknologi i byggenæringen. Vi har et godt program med spesialister og ledere i Aspelin Ramm, StartupLab, Oslo S Utvikling, Oslo kommune, Siemens mfl. Felles for alle som skal snakke er at de er foroverlente entusiaster innen by- og stedsutikling, og skal fortelle om både teknologivisjoner, teknologirealisme og egne erfaringer for byggenæringen og arkitektbransjen. Arrangementet er gratis, og vi har bindende påmelding. Meld deg på nå!

Program onsdag 17. januar 2018

11:30 - 12:00 Enkel bevertning

12:00 Khamshajiny Gunaratnam
Varaordfører Oslo kommune, ønsker velkommen

12:05 Vibeke Ahlsand
Oslo S Utvikling er den største aktøren i Bjørvika, som av mange kalles Norges største byutviklingsprosjekt. Ahlsand skal vise oss de oppdaterte planene.

12:15 Daniel Kjørberg Siraj
Norges største boligbyggelag jobber kontinuerlig med utvikling og drift av eiendommer. Konsernsjefen forteller om hvordan ny teknologi er blitt sentralt i OBOS.

12:40 Christian Jahr
Siemens mener at fremtidens transport er sømløs og elektrisk. Jahr spør oss hva det betyr for fremtidens byggeprosjekter?

13:20 Panel: Hvor viktig er teknologi for fremtidens byggenæring i Oslo og Norge?

Christian Jahr, Siemens
Robert Steen, Oslo kommune
Petter Løken, Azets
Anne Beate Hovind, Byutvikler
Egil Skavang, Arkitektbedriftene
Alexander Aas, Oculos

Panelet ledes av Harald Martin Gjøvaag, Selvaag bolig

13:45 Pause

13:55 Robert Steen
Mannen som styrer pengesekken i Norges største by er teknologirealist og har store planer om hvordan digitalisering er en del av løsningen for Oslo.

14:25 Petter Løken
Fra toppen av DEG16 jobber Petter Løken som leder i Business Technology. Løken skal fokusere på teknologitrender de neste to årene.

14:35 Charlotte Helleland
DARK arkitekter på Skøyen i Oslo er at landets største arkitektkontorer. Hellelands mantra er at byplanlegging handler om både fysiske strukturer og sosiale arenaer og møteplasser.

14:50 Heidi Hopstock
StartupLab i Forskningsparken i Oslo har utviklet et helt unikt kontorlandskap. Vi får vite litt om erfaringene og oppskriften på hvorfor StartupLab karakteriserer det som vellykket.

15:05 Isak Oksvold

Aspelin Ramm har på Vulkan i Oslo bygget det som nå er Norges beste mobilitetsløsning. Oksvold skal snakke om teknologien, prosjektet, dimensjoneringen og erfaringene så langt.

15:15 Anne Beate Hovind
The Future Library, MS Innvik og Losæter er alle byutviklingsprosjekter som har fått bred anerkjennelse internasjonalt. Hovind tar tempen på hva som kommer av nye prosjekter.

15:30 Avslutning 

 

Ordstyrer gjennom hele arrangementet: Geir Rognlien Elgvin, Moment

På vegne av Azets, Moment og Arkitektbedriftene ønsker vi hjertelig velkommen!

Gratis. Meld deg på nå!

Praktisk informasjon

Sted: Dronning Eufemias gate 16, Oslo
Dato: 17. januar 2018
Tid: kl.12:00 - kl.15:30

Pris: Gratis, men koster 500 kr hvis du er påmeldt og ikke kommer