Tidenes beste forsikringsavtale

Etter nesten ett år med forhandlinger med ulike forsikringsselskaper har Arkitektbedriftene Forsikringsservice valgt å fortsette samarbeidet med Tryg Forsikring. Resultatet er en enda bedre avtale enn før, både når det gjelder pris og kvalitet.

Gjennom fem års erfaring vet vi at Tryg leverer gjennomgående god service og rask og ryddig saksbehandling, men nå kan du også se frem til:

  • I den nye avtalen har vi nå fremforhandlet veldig gode priser.Bl.a. har gruppeliv blitt redusert med 28%, ulykke med 19%, fritidsulykke med 17%, yrkesskade med 25% og behandlingsforsikring med 12%.
  • Nyhet! Tryg Legehjelp er nå en del av behandlingsforsikringen. Du får tilgang til erfarne allmennleger og sykepleiere som hjelper deg med alt fra resept til henvisning til spesialist. Det er ingen ventetid eller egenandel, og tjenesten gjelder også ektefelle og barn.
  • Gratistilbud! Tryg Tilbake. Alle som har yrkesskade- og/eller fritidsulykkeforsikring får tilgang til tverrfaglig vurdering og oppfølging av medarbeidere etter ulykke.
  • Skadebehandling ved ansvarsskade. Tryg har en dyktig profesjons- og advokatavdeling med lang erfaring og god kompetanse innen skadesaker i arkitektnæringen, både når det gjelder ordinær skadebehandling og domstolbehandling. Advokatene i Tryg kan også kontaktes for råd utenom skadesaker – uten at det påløper kostnader.

Ikke medlem av Arkitektbedriftene? Bli medlem og oppnå 26–44% medlemsrabatt på personforsikringer gjennom vår forsikringsordning!

Relaterte saker


Mest leste saker