Verdenskongress for landskapsarkitekter

Norge vil få besøk av 700 landskapsarkitekter fra hele verden i perioden 15.-20.september 2019 når IFLA delegater samles til årsmøte over to dager, før det braker løs med 3 dagers verdenskongress med key notes, speakers, walks + works, into the office, garden party, riverside pecha kucha, student workshop & competition.

Hei,

IFLA samarbeider med AHO og NMBU, og er i dialog med Arkitekturtriennalen om utvikling av deler av programmet tilknyttet "student workshop & competition" slik at vi kan få fram spennende synergier og møtepunkter.

Ett av de nye satsingsområdene innen IFLA er "Landscape architects without borders" hvor de søker samarbeid med andre organisasjoner, for å undersøke hva vårt fagfelt kan bidra med. Vi vil vurdere hvordan dette arbeidet kan synliggjøres under kongressen.

Et annet initiativ er "Emerging Professionals" som er et internasjonalt nettverk hvor nyutdannete kan utveksle informasjon om videreutdanning, konkurranser, jobbmuligheter etc.

Vi er i en tidlig fase av programmeringen, og søker kontakt ut for informasjon, inspirasjon og samarbeidspartnere. Dersom noen sitter med kunnskap og kjennskap dere tenker vi burde være orientert om så ikke nøl med å ta kontakt !

Dere er alle hjertelig invitert til kongress i Oslo 18.-20.september 2019 !

Anita Veiseth
Prosjektleder IFLA 2019

Praktisk informasjon

Sted: Oslo
Dato: 15. september 2019 - 20. september 2019
Tid: kl.00:00 - kl.00:00