Webinar og årsmøte 27. mai

Årets webinar og årsmøte avholdes elektronisk, med studio og Teams. Alle påmeldte medlemmer vil få tilsendt lenke. I forkant av årsmøtet avholdes webinar med aktuell tematikk for året.

Påmeldingen er nå stengt.

Webinar og årsmøte går av stabelen torsdag 27. mai, og starter kl. 16 med følgende foredrag:

Hvilke regler gjelder for bruk av hjemmekontor - både under og etter korona

Arkitektbedriftene har invitert advokat og assosiert partner i advokatkontoret Grette, Hege Grønsberg Abrahamsen, til å gi noen juridiske betrakninger rundt de endringer i arbeidshverdag, hjemmekontor etc., våre medlemmer opplever i lys av pandemien.

 

BAE-næringen Sammen2020 - klimamål 2030

Byggenæringen er norges største næring, neste etter olje og gass, og vi er til stede i alle landets kommuner. Likevel både ses vi på, og opererer tidvis, som en svært fragmentert gruppe. For åkunne ta tak i de viktige forbedringsområdene, ikke minst når det gjelder klima og miljø, opprettet man initiativet Sammen2020. Prosjektet har meislet ut en strategi og satt opp handlingspunkter vi håper alle våre medlemmer vil kunne ta hensyn til, og jobbe med i tiden frem mot 2030.

Arkitektbedriftenes ambassadørprogram - det langsiktige politiske arbeidet

I tillegg vil vi gi medlemmene et innblikk i hvordan vi har jobbet i vårt Ambassadørprogram, der våre representanter i alle landets valgdistrikter har jobbet opp mot lokale og nasjonale politikere for å skape oppmerksomhet rundt arkitekturens betydning for samfunnsutviklingen, og hvordan våre medlemmer, dersom de ønsker, kan bidra til å løfte dette arbeidet enda et hakk før valgkampen. 

Årsmøte 2021

Kl. 17:15 følger årsmøtet etter vanlig oppsett, pass på at alt det formelle er i orden når det gjelder stemmegivning og/eller fullmakter etc.

Spørsmål kan rettes til post(at)arkitektbedriftene.no 

Praktisk informasjon

Sted: Webinar
Dato: 27. mai 2021
Tid: kl.16:00 - kl.19:00
Påmeldingsfrist: 25. mai 2021