Ny kommunikasjonssjef i Arkitektbedriftene

Geir Lindhjem (49) fra Oslo er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Arkitektbedriftene. Han kommer fra stillingen som pressesjef ved Akershus universitetssykehus (Ahus), der han har arbeidet siden 2009. Han har tidligere jobbet som informasjonssjef ved Norges veterinærhøgskole og vært politisk rådgiver i Oslo Høyres bystyregruppe på gjennom store deler av 2000 tallet.

Lindhjem er can. mag. fra Universitetet i Oslo. Han er godt vant med nasjonal kommunikasjon fra Ahus. Der har han hatt ansvar for ekstern kommunikasjon og samfunns- og myndighetskontakt.  

Arkitektbedriftenes strategi for de neste årene innebærer flere satsningsområder. Lindhjem skal hjelpe til med å formidle substansen i disse områdene til medlemmer, beslutningstakere i stat og kommune, samt media og samfunnet forøvrig.

- I det spennende arbeidet med å videreutvikle vår strategi, er vi svært fornøyd med å ha fått en erfaren kommunikasjonsperson med et så bredt register som Geir med oss fremover, sier administrerende direktør Egil Skavang.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter, og være en del av arbeidet med å øke forståelsen for, og formidle verdien i, arkitektgjerningen og våre medlemsbedrifters viktige og mangefasetterte samfunnsoppdrag, sier Lindhjem. Og fortsetter videre:

- Etter å ha jobbet et «helt liv» med kommunikasjon og samfunns- og myndighetskontakt i det offentlige – på den andre siden av bordet, håper jeg at jeg kan ta med meg erfaringen min og være en ressurs og bistand for medlemsbedriftene i deres arbeid. 

Lindhjem begynte i Arkitektbedriftene 15. juni.

Relaterte saker


Mest leste saker