Advokat i Arkitektbedriftene

Ny advokat på plass hos AiN.

Pål Øyvind Toft Larsson begynte som advokat i Arkitektbedriftene 1. april. Han kommer fra en stilling hos Eiendoms- og byfornyelsesetaten i Oslo kommune (EBY).

Pål Øyvind har kompetanse og erfaring innen forhandlinger, kontraktsrett, fast eiendoms rettsforhold, plan- og bygningsrett og arbeidsrett. Han er allerede blitt en ekstra ressurs for Arkitektbedriftenes medlemmer på disse områdene.

- Jeg er glad vi har styrket vår juridiske avdeling med en advokat med solid innsikt i byggenæringen og ikke minst erfaring fra landets største kommune, sier administrerende direktør Egil Skavang. - Vi gleder oss over å ha han på plass i vår juridiske avdeling, som dekker et bredt område fra medlemsservice med arbeidsrett og plan- og bygningsrett til forbedring av offentlige anskaffelser og kontraktstandarder, avslutter han. I tillegg, og ikke minst, har Pål Øyvind advokatbevilgning som vil gi vårt juristteam en ekstra tyngde.

- Jeg gleder meg til å bistå med juridiske spørsmål og jobbe for bedre rammevilkår for medlemsbedriftene. Variert erfaring fra offentlig og privat sektor med alt fra forhandlinger om erverv av skoletomter til lokale lønnsforhandlinger vil kunne komme godt med i Arkitektbedriftene.

Pål Øyvind begynte i Arkitektbedriftene 1. april.

 

Relaterte saker


Mest leste saker