Hvem får Norges første BREEAM-pris?

Nå kan du nominere.

6. juni 2024 vil BREEAM-prisen deles ut for første gang i Norge. I år vil prisen deles ut til eiendomsutviklere og byggeiere som har investert i bærekraftstiltak og dokumenterer det gjennom BREEAM-sertifisering. Prisene deles ut under en festmiddag på the HUB i Oslo på samme dag som BREEAM-konferansen 2024.

I 2024 er det eiendomsutviklere og eiere av bygg som får pris. Etter hvert er målet at også infrastrukturprosjekter skal bli en egen kategori for BREEAM-prisen. Bygg og virksomheter kan nomineres i følgende tre kategorier: BREEAM-NOR nybygg, BREEAM-NOR-sertifiserte rehabiliterte bygg og årets BREEAM-hederspris.

– Som et medlemsnettverk for hele verdikjeden i bygg-, anlegg- og eiendomssektoren er vi veldig stolte av at aktørene kan vise til over 300 BREEAM-sertifiserte bygg i Norge. BREEAM-prisen er opprettet for å hedre de eiendomsutviklerne og byggeierne som investerer i bærekraftstiltak og slik bidrar til å redusere klima- og naturavtrykket i norsk bygg- og eiendomssektor, forteller Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse.

Les mer om prisen og hvordan man kan nomonere her.

Relaterte saker


Mest leste saker