Lederfrokost Byggedagene onsdag 3. april på Oslo Plaza

I forbindelse med Byggedagene 2019, inviterer Arkitektbedriftene til frokost for ledere i våre medlemsbedrifter, onsdag 3. april. Her vil vi presentere funn om kostnader ved plan- og designkonkurranser i Norge. Medlemmer som melder seg på frokostmøtet får også tilgang til Byggedagenes første dag, som begynner rett etterpå.

Under fokosten vil vi legge frem resultater fra vår kartlegging (Vista Analyse) av konkurransekostnader i utvalgte prosjekter i Norge. Det er første gang vi får denne problemstillingen analysert på dette nivået. Resultatene er meget spennende og vil forhåpentligvis danne grunnlaget for en godt opplyst debatt på dette feltet.

Vi oppfordrer arkitekter til å delta på Byggedagene, da mange toneangivende personer fra byggenæringen (arkitekters kunder og samarbeidspartnere) er til stede, samt at det holdes interessante arkitektforedrag. Bl.a. skal Gudmund Stokke snakke om BIM og regjeringskvartalet.

Årets byggedager dager er gitt overskriften «Smart arbeidsliv». Både H.K.H. Kronprins Haakon og Osloordfører Marianne Borgen vil besøke arrangementet.

Arkitektbedriftene samarbeider med Byggedagene og gir derfor de av våre medlemmer som melder seg på lederfrokosten gratis deltagelse på dag 1. Om du også ønsker dag 2 og/eller byggegallaen, må du imidlertid melde deg på dette direkte hos Byggedagene >> (frist 28. mars), og du vil bli belastet vanlig pris for disse.

Se programmet for byggedagene her >>

Arkitektbedriftenes frokostmøte vil finne sted kl. 07:30-08:45, hvilket gir god tid til å rekke starten på Byggedagene klokken 09:00.

PÅMELDING ER NÅ STENGT!

Praktisk informasjon

Sted: Radisson BLU Plaza Hotell
Dato: 3. april 2019
Tid: kl.07:30 - kl.08:45

Andre arrangementer