OAT Speed-date

Vi gjentar suksessen fra 2019.

Som i 2019 arrangerer Arkitektbedriftene «speed-date» mellom norske arkitektbedrifter og utenlandske journalister under Oslo arkitekturtriennale.

Etter dagens befaring begynner vi med lett lunsj fra klokken 12:30 til 13:00. 

Arrangementet finner sted fredag, 23. september kl. 13–15.30 på Spaces sentrum (Kristian Augusts gate 13, Tullinløkka).

Deltakerne vil kort få presentere sitt kontor og tanker (3-4 minutter) i plenum. Deretter blir det speed-dating enkeltvis med de fremmøtte journalistene. Det går ganske raskt, derav navnet speed-date.

Tema for triennalen er Oppdrag nabolag - (Re)former for fellesskap (se ytterligere informasjon nederst i saken). Det er naturlig å koble sin presentasjon til nabolagstematikken.

Hva forstår vi med nabolag? Et nabolag er summen av stedene vi deler med hverandre i hverdagen. Gatene, plassene, busstoppene, parkene, barnehagene og skolene, der vi handler, beveger oss og møtes – hvis mulighetene er der. Nabolaget er der hvor lokale fellesskap finner sted. Men det er også der samfunnets verdier møter de hverdagslige fellesskapene. På nabolagets skala avsløres våre evner som kollektiv til å håndtere utfordringer og skape meningsfulle rammer for hverdagslivet.

Les mer

 ÅRETS SPEED -DATE ER FULLTEGNET 

Arrangementet har begrensede plasser. Det har vært stor interesse for å delta og vi har foretatt en utvelgelse for å ivareta bredde blant deltagerkontorene. 

Relaterte saker


Mest leste saker