Sjekkliste-maler i MAKS

Lag og rediger bedriftsmaler for sjekklister.

Nytt utseende på startsiden i MAKS

Har du lagt merke til at startsiden i MAKS har fått en ny look?
Denne oppdateringen er en del av vårt kontinuerlige arbeid for å forbedre brukeropplevelsen, og inkluderer spennende nye funksjoner som bedriftstilpassede sjekklistemaler.

Med oppdateringen blir det nå enklere å navigere og forstå oppbyggingen av MAKS, noe som bidrar til en mer effektiv brukeropplevelse. 

MAKS-rutiner

Den første seksjonen, "MAKS-rutiner", omfatter rutiner og hjelpemidler for kvalitetssikring relatert til både bedriftsinterne forhold og prosjekteringen generelt.

Bedriftens kvalitetsplaner

Under "Bedriftens kvalitetsplaner" finner du alle prosjekter bedriften har opprettet i MAKS. Prosjekter som opprettes i MAKS kan brukes til kvalitetssikring og for digitale byggesøknader i MAKS-søk. 

Redigere sjekkliste maler

I seksjonen "Redigere sjekkliste-maler" blir du ledet til vårt nye sjekklistesystem. Her kan du nå opprette, redigere og slette sjekkliste-maler for tegningsteknisk kontroll. Tidligere var det begrensninger i redigeringsmulighetene for disse malene, men nå har vi utvidet funksjonaliteten.

Denne nye funksjonen er kun tilgjengelig for MAKS-administratorer. Det gjør det enklere for administratorer å skreddersy funksjoner etter bedriftens behov.

Du kan se hvem som har admin-tilgang for bedriften ved å trykke på tannhjulet til høyre for innloggingsknappen, under fanen 'min bedrift'. Maks-administrator kan her delegere rollen til flere ved behov. 

Sjekkliste for myndighetskrav

Vi jobber med å integrere myndighetskrav, som TEK17, i det nye systemet. Dette vil erstatte det nåværende skjemaet 43-021 for Myndighetskrav og prosjekteringsgrunnlag.
Vi ser frem til å lansere disse oppdateringene i løpet av våren 2024 og vil holde deg oppdatert om fremgangen.

Relaterte saker


Mest leste saker