Nytt kurs om komplekse byggesaker

NAL, Arkitektbedriftene, RIF og Faggruppen for bygg og anlegg har gått sammen om å arrangere kurs i de fem største byene. 16. -21. april sender vi en av våre mest erfarne foredragsholdere på turne, for kursing sammen med lokale fagfolk.

I tillegg til hovedforedragsholder Anders Evjenth, advokat og partner i Hjort advokater, har vi invitert en saksbehandler i kommunen, en lokal arkitekt/ansvarlig søker og en lokal ingeniør/ansvarlig søker til å holde foredrag om sine erfaringer.

Kurset tar opp sentrale utfordringer som mange kommer opp i byggesaker og hvor løsninger og praksis kan diskuteres. Anders Evjenth tar oss gjennom både formelle og materielle krav som vi må være oppmerksomme og bevisste på. I kurset er det mulighet for å stille spørsmål og diskutere med eksperten underveis. I tillegg omhandles aktuelle nyheter i Plan- og bygningsloven. 

Selv om kurset har et spesielt fokus på komplekse saker, så er temaene som berøres også aktuelle for de som arbeider mindre byggesaker. 

Her er datoene med lenke til program og påmelding:

Tromsø Rådhus 17. april
DIGS Trondheim 18. april
Litteraturhuset Bergen 19. april
Arkeologisk museum Stavanger 20. april
Arkitektenes Hus Oslo, 26. april

Kursserien arrangeres i samarbeid med RIF, FBA, Arkitektbedriftene og den aktuelle lokalforening i NAL.

Påmeldingene er allerede begynt å komme, og i skrivende stunder er det Bergen som leder med 29 påmeldte. Vi er avhengige av et visst antall deltakere for gjennomføring.

Benytt anledningen til å bli oppdatert!

 

Relaterte saker

Årsmøte

Webinarer fra årsmøtet

Publisert: 4. juni 2021
1244666924

Årsmøter 2021

Publisert: 31. mai 2021
652867314

Lansering av temaet for Oslo arkitekturtriennale 2022

Publisert: 9. april 2021
Ovasjon

Ovasjon - utviklingsprogram også for arkitekter

Publisert: 1. mars 2021

Mest leste saker