Arkitektbedriftene søker ny kommunikasjonssjef

Brenner du for kommunikasjon og den gode historien? Er du en kreativ formidler som liker å holde deg oppdatert på trender? Er du interessert i arkitektur, byggenæringen og dine fysiske omgivelser? Arkitektbedriftene søker en kommunikasjonssjef som skal lede foreningens kommunikasjons-, markedsførings- og pressearbeid.

Arbeidsoppgaver

  • Lede og produsere Arkitektbedriftenes kommunikasjon med fokus på godt og tydelig innhold. Herunder kvalitetssikre foreningens helhetlige kommunikasjon og sørge for at innhold blir formidlet på best mulig måte og i riktige kanaler.
  • Utforme og formidle kommunikasjonsstrategi, inkludert optimalisering av ressurser og skaffe synlighet på de riktige arenaene.
  • Medieovervåkning, samt fungere som myndighets- og pressekontakt mot aktuelle aktører.
  • Utvikling og drift av egen medlems- og hjemmeside.
  • Optimalisering av de ulike kanaler og plattformer Arkitektbedriftene befinner seg på.
  • Operativ ledelse og planlegging av aktiviteter og arrangementer foreningen selv arrangerer eller medvirker i, som blant annet Arendalsuka, seminarer, regionale medlemsmøter og konferanser.
  • Være ansvarlig for markedsføring og promotering av foreningens tjenester og produkter.

Bakgrunn

Som person er du kreativ og initiativrik. Du liker å jobbe i et høyt tempo med mange baller i luften. Du er positiv og fleksibel samtidig som du er god på å sette struktur. Du er en lagsspiller som jobber for å gjøre andre gode, men trives også med selvstendig arbeid.

Vi ser for oss at du har solid erfaring med mediearbeid, du skriver godt og evner å skrive om kompleks saksmaterie på en lettfattelig måte. Du har erfaring som journalist og/eller kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt, gjerne med politisk erfaring, samt relevant kjennskap til markedsføring av for eksempel tjenester, holdninger eller produkter.

Les mer og søk på stillingen her >>

Relaterte saker


Mest leste saker